Huren van padelbaan

Op 10 maart 2019 zijn de padelbanen op ons park officieel geopend voor leden en voor verhuur.
Vind je het leuk om kennis te maken met padel dan is het mogelijk om voor 4 personen een padelbaan te huren. Dit kan door middel van het sturen van een email naar Padel@ltcvathorst.nl.

De verhuur werkt als volgt:

• Padel speel je met 4 personen (2 tegen 2);
  • Kosten bedragen 20 euro per 45 minuten voor 4 personen en worden vooraf voldaan;
  • Banen zijn op de volgende tijden beschikbaar:
       ma-vr 20.00-23.00 uur (laatste verhuurmogelijkheid start om 22.15)
       za-zo  09.30-17.00 uur (laatste verhuurmogelijkheid start om 16.15)
  • Padelrackets zijn aanvullend te huur voor 1 euro per stuk bij de bar in het clubhuis;
  • Een blik padelballen is te huur voor 1 euro.

Omdat wij wachten op een update van ons reserveringssysteem, dat zowel de mogelijkheid bevat een tijd te reserveren als direct af te rekenen, is het proces momenteel nog wat omslachtig en is een aantal stappen nog niet geautomatiseerd. De mailbox wordt in principe alleen in de avonduren beheerd door onze vrijwilligers. Hierdoor zijn we door de week niet de gehele dag bereikbaar.  Een online planning voor verhuur is dan ook nog niet aanwezig op dit moment. Uiteraard zal alles in het werk gesteld worden om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Het reserveren van een padelbaan gaat op dit moment als volgt:

1. Stuur zsm maar minimaal 3 dagen voor gewenste boekingsdatum een mail naar Padel@ltcvathorst.nl met vermelding van:
      - voornaam aanvrager
      - achternaam aanvrager
      - gewenste datum en tijdstip verhuur
      - mobielnummer
  2. Er wordt zsm maar in ieder geval binnen 2 dagen teruggekoppeld of gewenste tijdstip past en je ontvangt een betaalverzoek van 20 euro voor betaling vooraf. In voorkomende gevallen worden er alternatieven geboden.
  3. Men dient ca 10 minuten voor aanvang te melden in het clubhuis waar je bij de bar verder wordt geholpen. Hier is het mogelijk aanvullend een padelracket en ballen te huren en dient per racket een ID  achtergelaten te worden.
  4. Na afloop van de gehuurde periode meld je je weer in het clubhuis en krijg je tegen inlevering van rackets/ballen de ID's weer retour.

Als je enthousiast bent geworden dan is het ook mogelijk lid te worden van LTC Vathorst. Je kunt dan zowel tennissen als ook padellen binnen hetzelfde abonnement. Voor meer informatie over lid worden en overige padelactiviteiten (zoals clinics, training etc) verwijzen wij naar https://www.ltcvathorst.nl

De algemene verhuurvoorwaarden zijn als volgt:

• De banen mogen niet bespeeld worden met meer dan 4 personen;
  • Er mogen geen zware sieraden worden gedragen bij het padellen;
  • Het padellen is voor eigen risico;
  • Verhuurd wordt in windows van 45 minuten. Dit is de standaard duur van een huursessie.
  • Niet standaard verzoeken kunnen ook via Padel@LTCVathorst.nl worden ingediend.
  • Indien betaalde reservering niet wordt nagekomen (no show) is er geen recht op teruggave reserveringskosten;
  • In geval van bijzondere omstandigheden zal in onderling overleg naar een passende oplossing gezocht worden voor het niet (kunnen) bespelen van de vooraf betaalde en gereserveerde padelbaan;
  • Indien een geleend racket niet of kapot wordt ingeleverd is een vergoeding van 50 euro verschuldigd;
  • Indien er vragen of onduidelijkheden zijn, stuur dan een email naar Padel@LTCVathorst.nl.

Downloads: