Huren van padelbaan

Ivm Corona is het huren van een padelbaan voor niet-leden helaas nu niet mogelijk!

LTC Vathorst beschikt over 2 padelbanen. Deze banen zijn beschikbaar voor leden en niet-leden. Ben je geen lid van onze vereniging? Dan kun je voor 4 personen een baan huren. Voor het huren van een padelbaan stuur je een e-mail naar padel@ltcvathorst.nl.
Lees hieronder de instructie voor het huren van een padelbaan, rackets en ballen.

Instructie baanhuur padel

• Padel speel je met 4 personen (2 tegen 2);
  • Kosten bedragen 20 euro per uur voor 4 personen en worden vooraf voldaan;
  • Banen zijn op de volgende tijden beschikbaar:
    • ma-vr 20.00-23.00 uur (laatste verhuurmogelijkheid start om 22.00)
    • za-zo  09.30-17.00 uur (laatste verhuurmogelijkheid start om 16.00)
    • beschikbaarheid op andere tijden is altijd in overleg.
  • Padelrackets zijn te huur voor 1 euro per stuk bij de bar in het clubhuis;
  • Een blik padelballen is te huur voor 1 euro.

Het reserveringsproces
Omdat wij wachten op een update van ons reserveringssysteem, is het proces nog niet geautomatiseerd. Reservering verloopt per mail en de mailbox wordt beheerd onze vrijwilligers en meestal in de avond gelezen.

1. Wil je een baan reserveren, stuur dan minimaal 3 dagen voor de gewenste boekingsdatum een mail naar Padel@ltcvathorst.nl met vermelding van de volgende gegevens van jou als aanvrager: voornaam, achternaam, gewenste datum en tijdstip van de baanhuur,  en je  mobiele nummer.
  2. Er wordt zsm maar in ieder geval binnen 2 dagen teruggekoppeld of gewenste tijdstip past en je ontvangt een betaalverzoek voor betaling vooraf. In voorkomende gevallen worden er alternatieven geboden.
  3. Meld je ca. 10 minuten voor aanvang in het clubhuis waar je bij de bar verder wordt geholpen.  Hier is het mogelijk aanvullend een padelracket en ballen te huren. Per racket vragen we je een ID achter te laten.
  4. Na afloop van de gehuurde periode meld je je weer in het clubhuis en krijg je tegen inlevering van rackets/ballen de ID's weer retour.
  5. 5. I.v.m. Covid-19 zijn momenteel extra maatregelen op de club. Lees vooraf zorgvuldig de website van LTC Vathorst. Volg verder de instructies die bij het begin van het park staan.

Als je enthousiast bent geworden dan is het natuurlijk ook mogelijk lid te worden van LTC Vathorst. Je kunt dan zowel tennissen als ook padellen binnen hetzelfde abonnement. Voor meer informatie over lid worden en overige padelactiviteiten (zoals clinics, training etc) verwijzen wij je naar https://www.ltcvathorst.nl

De mailbox wordt in principe alleen in de avonduren beheerd door onze vrijwilligers. Hierdoor zijn we door de week niet de gehele dag bereikbaar. Een online planning voor verhuur is dan ook nog niet aanwezig op dit moment. Uiteraard zal alles in het werk gesteld worden om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen

Klik hier voor de algemene verhuurvoorwaarden