Padel bij LTC Vathorst

Padel is momenteel de snelst groeiende sport in Nederland en je speelt dit spel met 4 personen (2 tegen 2). Sinds eind 2019 beschikt LTC Vathorst over 2 padelbanen. Onlangs hebben de leden besloten dit aantal uit te breiden naar 4 banen. Volgens planning zal de uitbreiding in het eerste kwartaal van 2022 gerealiseerd gaan worden.

Voor alle leden van LTC Vathorst zijn zowel de tennis- en de padelbanen op één lidmaatschap beschikbaar. Dus twee sporten voor de prijs van een! Voor leden van onze vereniging wordt er ook padelles aangeboden. Kijk voor de mogelijkheden op onze website onder ‘lessen’.

Ben je geen lid van onze vereniging?
Als niet lid bestaat er de (beperkte) mogelijkheid om een baan te huren. Voor het huren van een padelbaan stuur je een e-mail naar padel@ltcvathorst.nl. Lees hieronder de instructie voor het huren van een padelbaan, rackets en ballen.

Huur padelbaan,  rackets en ballen

• De kosten bedragen 20 euro per baan, per uur voor 4 personen en worden vooraf voldaan.
  • De banen zijn voor verhuur beschikbaar op za-zo  09.30-17.00 uur (laatste verhuurmogelijkheid start om 16.00 uur). Beschikbaarheid op andere tijden is soms mogelijk in overleg.
  • Padelrackets zijn te huur voor 1 euro per stuk bij de bar in het clubhuis.
  • Een blik padelballen is te huur voor 1 euro.

Het reserveringsproces
Omdat wij wachten op een update van ons reserveringssysteem, is het proces nog niet geautomatiseerd. Reservering verloopt per mail en de mailbox wordt beheerd onze vrijwilligers en meestal in de avond gelezen.

1. Wil je een baan reserveren, stuur dan minimaal 3 dagen voor de gewenste boekingsdatum een mail naar Padel@ltcvathorst.nl met vermelding van de volgende gegevens van jou als aanvrager: voornaam, achternaam, gewenste datum en tijdstip van de baanhuur,  en je  mobiele nummer.
  2. Er wordt zsm maar in ieder geval binnen 2 dagen teruggekoppeld of gewenste tijdstip past en je ontvangt een betaalverzoek voor betaling vooraf. In voorkomende gevallen worden er alternatieven geboden.
  3. Meld je ca. 10 minuten voor aanvang in het clubhuis waar je bij de bar verder wordt geholpen. Hier is het mogelijk aanvullend een padelracket en ballen te huren. Per racket vragen we je een ID achter te laten.
  4. Na afloop van de gehuurde periode meld je je weer in het clubhuis en krijg je tegen inlevering van rackets/ballen de ID's weer retour.
  5. I.v.m. Covid-19 zijn momenteel extra maatregelen op de club. Lees vooraf zorgvuldig de website van LTC Vathorst. Volg verder de instructies die bij het begin van het park staan.

Als je enthousiast bent geworden, dan is het natuurlijk ook mogelijk lid te worden van LTC Vathorst. Je kunt dan zowel tennissen als ook padellen binnen hetzelfde abonnement. Voor meer informatie over lid worden en overige padelactiviteiten (zoals clinics, training etc) verwijzen wij je naar https://www.ltcvathorst.nl

Klik hier voor de algemene verhuurvoorwaarden.

Downloads: